Фенове на Левски, както и футболисти на тима, са мобилизирани, за

...
Фенове на Левски, както и футболисти на тима, са мобилизирани, за
Коментари Харесай

Фенове и ръководство ще се опитат да задържат на Герена асове на Левски

 Ас на Левски се озовал инцидентно на Герена
Фенове на Левски, както и футболисти на отбора, са мобилизирани, с цел да оказват помощ на шефовете да задържат четирима играчи, чиито контракти изтичат, написа " Меридиан мач ".

Както е известно, през лятото от " Герена " като свободни сътрудници могат да си тръгнат Габриел Обертан, Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал.

От управлението на " сините " към този момент опипаха почвата с тях, само че нито един от въпросните футболисти към момента не дал безапелационна дума, че бъдещето му ще продължи да бъде обвързвано с отбора.

Според осведомени най-сериозна е офанзивата към Габриел Обертан. Фенове на Левски под път и над път го стопират, с цел да го молят да остане. Техничарят даже не може да си вземе мирис и в обичаните си заведения.

Съотборниците му също непрекъснато го подпитват за решението, което му следва да вземе. На този стадий обаче Габриел е концентриран върху представянето си в мачовете. Той даже не дава ухо и на слуховете, които го свързват с един или различен тим.

Както е известно, от Касъмпаша оповестиха, че пращат човек, които да следи изявите му в дербито с ЦСКА, което идва след семейството на Витоша. Французинът е в полезрението на клубовете от югоизточната ни съседка още от зимата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР